[30/16.] Hírességek sminkjei...

20:04:00

Sziasztok! 

Tizenhatodik nap, vagyis már túl vagyunk a kihívás felén. Napról napra jönnek a kérdések, szóval ma sem maradtunk nélküle. A mai napé így szól: 
Másolod bármelyik híresség sminkjét? 
A válaszom roppant egyszerű; nem. Nem szeretek senkinek a sminkjét másolni, inkább inspirálódok belőle. Kapok egy alap sémát, de aztán félúton mindig a saját stílusom vagy ízlésem szerint alakítom. Viszont van egy-két híresség és celeb, akiknek nagyon tetszenek a sminkjei. 
Ilyen például
Kylie Jenner 

Szeretném kiemelni, hogy itt most CSAK A SMINKJÉT nézzük, nem akarok belemenni a családi hátterekbe stb.

Akárhány képet látok Kylie-ról mindegyiken gyönyörűen van kisminkelve. Látszik, hogy van rajta smink, de mégis természetes. Mindig barnás, narancsos árnyalatokat használ, amik baromi jól is állnak neki mellesleg. 

És hét képtelen vagyok elmenni az állandó nude árnyalatú ajkai mellett... imádom. 


Shannon Harris
A kedvenc youtube vloggeres bejegyzésnél már említettem Shannont (shaaanxo), hogy mennyire szeretem őt és a sminkjeit. Igazából nála már az élénkebb színek is játszanak, de még azokkal is úgy tud dolgozni, hogy természetes hatást keltenek.
Az ajak függőségem következménye, hogy imádom a rúzs árnyalatokat is, amiket használ még akkor is, ha én nem biztos, hogy használnám őket. 

Lauren Curtis 
Lauren Curtis hasonló Shaaanxo-hoz, hiszen a leányzó szintén youtube csatornával rendelkezik és hasonló sminkeket is készít, mint Shannon. Az egyszerűség, letisztultság és természetesség jellemzi sminkjeit, amik nekem nagyon tetszenek. 
Érdemes megnézni a csatornáját és a sminkes videók között böngészgetni, mert valóban nagyon szépek. :) 

Lou Teasdale
Íme az első sminkmester a listában, Lou Teasdale, aki a One Direction fordrász-sminkesenként vált azt hiszem ismertté. Igazából azt imádom a sminkjeiben, hogy általában az ajkakat hangsúlyozza, mint ahogy a képen is láthatjátok. A szemsmink nem túl hangsúlyos, sőt, egy egyszerű szempillaspirál vagy műszempilla csak az, amit használ, az ajkakat pedig színezi - nagyon feltűnően, amit imádok. 

Nektek melyik híresség sminkje tetszik a legjobban? 
Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy a lányoknak mi a válasza, lessétek meg az ő bejegyzésüket is: 



You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe