Sorozatajánló - Shadowhunters, vadásszuk le együtt a démonokat!

19:40:00

Hii People!


Kicsit késve, de megérkezett életem második sorozatajánlója, melyben a Shadowhunters - A Végzet Ereklyéi szériát fogom bemutatni. Mint, ahogy említettem eddig ez a második, szóval nézzétek el, ha nem lett olyan profi! 


A sorozat Cassandra Clare A végzet ereklyéi című könyvsorozaton alapul, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, hogy olvasson el, ha szereti a fantasy és akció keverékű könyveket romantikával fűszerezve. 2013-ban jelent meg először a történet képernyőn film formájában, ami valljuk be egyáltalán nem azt hozta, amit sokan vártunk - legalábbis, amit én vártam. A szereplők számomra egyáltalán nem voltak élethűek, rengeteg eseményt sűrítettek bele, és olyan hatást keltett mintha csak gyorsan összeakarták volna csapni, hogy lökjenek elénk, rajongók elé valamit. 
Viszont idén megérkezett a Shadowhunters sorozat, ami - eddig nekem - tökéletes. 
A szereposztás szerintem egyszerűen fantasztikus, sokkal jobban adják a karaktert, mint a filmbéliek és sokkal jobban passzolnak a szerepekhez, illetve a démonok kivitelezése is élethűbb. 

A történet maga arról szól, hogy Clary Fray élete a tizennyolcadik születésnapján fenekestül felfordul. Kiderül, hogy azoknak a jeleknek, amiket folyton rajzol jelentése van és, hogy anyja egyáltalán nem az, akinek sok-sok éven át hitte. Clary démonok, és az azokat levadászó árnyvadászok közé csöppen, egy teljesen más világba, aminek eddig még a létezéséről sem tudott. 
Ki és miért rabolta el az édesanyját? Mi az a Végzet Kelyhe, és milyen hatalommal bír? Kik is pontosak azok az Árnyvadászok? És ki is igazából Clary? Megválaszolatlan kérdések tömkelege, amik érdekes események sorozatával fognak kibontakozni és kielégíteni kíváncsiságunkat. 


Eddig három rész jelent meg, de már tűkön ülve várom a következőt - holott tudom, hogy igazából, hogy fognak alakulni az események. A vizuális megjelenítés ám mindent visszaad, sőt még újat is, így hiába tudjuk a történet kimenetelét, mégis kíváncsiak vagyunk és várjuk az Árnyvadászok izgalmas életének egy újabb kis darabkáját. 
Mindenkinek csak ajánlani tudom, komolyan.

Szóval sorozatra fel!! :) 
Írjatok kommentet, hogy nektek mi a véleményetek a sorozatról, ha már elkezdtétek nézni vagy, ha nem, de a filmet láttátok, akkor írjátok meg, nektek hogyan tetszett. 
Cserét kérni, feliratkozni, chatelni és kommentelni még mindig ér. :) 
Legyetek jók...




You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe