#1. Inspiráló hétfő - Easel app és még néhány nyalánkság

19:25:00

Hii People! 


Eljött az első inspiráló hétfő, az egyik rovat, amit a legjobban vártam, mert nagyon szeretem az ilyesfajta képeket, zenéket vagy bármilyen dolgot, ami pozitív hatással tud lenni az emberre. 
Ebben a bejegyzésben éppen egy telefonos alkalmazást szeretnék bemutatni és néhány ezzel a programmal készített képet, plusz egy ráadást. :) 

Az említett alkalmazás az Easel névre hallgat, ami elérhető androidos és iOS rendszerű telefonokon is.
Az Easel a WeheartIt által létrehozott alkalmazás, amivel különböző képekre lehet rászerkeszteni szöveget, különböző betűtípusokkal és színekkel, illetve a képekre különböző effekteket is rá lehet szerkeszteni. Ezen kívül lehet rájuk írni saját szöveget, de emellett vannak előre programozott feliratok is hét különböző témában. Annyi, hogy ha magyarul írjuk a szöveget akkor nem minden stílusban mutatkoznak rendesen az ékezetes betűk.
Bemutatásképpen bőven elég volt ennyi, most jöjjön néhány általam készített kép, amik az angolok alapján lettek lefordítva magyarra.












És itt a plusz ráadás egy kép, ami nekem nagyon megfogta a figyelmemet és szerintem nagyon motiváló is tud lenni, viszont nem árt hozzá ugye angol tudás, mert ezt nem igazán lehet lefordítani magyarra, mert akkor nem jön át a lényege: 




Szóval, íme az első inspiráló hétfő bejegyzés, remélem tűrhető volt kezdésnek. :) 
Ha van bármi kérdésetek, akkor írjatok kommentben, chaten vagy az elérhetőségek fülnél valamelyik oldalon! 
Ha cserét szeretnétek kérni, akkor azt a Cserék menüpontban kommentben, vagy chaten megteheted! 
Legközelebb holnap, egy Tovább tanulási update-tel jelentkezem, addig is, 
Legyetek jók...

Jennii,

[képek szabadon letölthetőek]

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe