10 day you challenge - 4. nap

20:26:00

Hii People! 


A tegnapi lehangoló téma után, ma itt van egy kedvesebb, vidámabb napja a kihívásnak, ami a "wants" kulcsszót tartalmazza, vagyis hét olyan dolgot fogok nektek bemutatni, amit nagyon szeretnék. 
(Ezek mellesleg mind a bakancslistám egyes pontjai.) 

1. Szeretnék sokat fesztiválozni. - Nagyon társasági lény vagyok és imádom a zenét, pontosan ezért szeretnék különböző fesztiválokon részt venni, mint például: Tomorrowland, Holi Peace Festival, Coachella, Balaton Sound.

2. Rengeteg külföldi országba eljutni. - Persze vannak különleges vágyak, de úgy vagyok vele, mindegy, csak valamilyen számomra új, felfedezetlen hely legyen. 

3. Tengerparton nyaralni. - Eddig sajnos még ez nem jött össze, de nagyon-nagyon szeretném. Remélhetőleg ez egyszer sikerülni is fog. 

4. Eljutni a Madame Tussaud múzeumba. - Nagyon régóta vonz már ez a hely és addig nem adom fel míg el nem jutok oda. :) 

5. Megöregedni azzal, akit a világon mindennél és mindenkinél jobban szeretek. - Szerintem ehhez nem kell magyarázat. :) 

6. Tetoválást csináltatni. - Már egy jó pár éve foglalkoztat a dolog és idén nyárra tervezem az első remekművet csak kellenének a hozzá tartozó szükséges dolgok, mint például pénz, egy jó tetováló és lelki erő. :D 

7. Szeretnék egy kis kutyát. - A második napi kihívásban olvashattátok már, hogy imádom a kutyákat de nekem most sajnos nincs, szóval nagyon szeretnék egyet.


Hű, nagyon fura, hogy napról napra egyre rövidebbek a listák és közeledek a végéhez, amit sajnálok, mert nagyon élvezem ezt a mindennapi kihívás sorozatot, de nem csüggedek, mert ezután egy kis kihívás-szünet következik, aztán jövök a következővel. :)

Legyetek jók...





You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe