#7. Inspiráló hétfő - Szoba dekoráció pinterest-ről

17:47:00

Sziasztok! 

A mai inspiráló bejegyzés kicsit el fog térni az eddigiektől, ugyanis ebben a posztban olyan D.I.Y. ötleteket találhattok, amikkel magatok dekorálhatjátok szobátokat. 
Remélem egy-két ötlet megtetszik nektek és elkészítitek. 

Mivel imádom a gyertyákat, ezért én is gyakran kísérletezek a gyertyatartók dekorálásával. Hasonlót készítettem már én is, mint, amit a képen láthattok, azzal a különbséggel, hogy én a kis befőtt teljes belsejét ragasztóztam be, majd ezüst csillámport szórtam bele, hogy befedje az egész befőttet. Egyszerű dekor-ragasztó szükséges ehhez illetve csillámpor.
forrás. Bird's Party Blog
Azok, akik szeretik a hangulatvilágítást a szobájukban, azoknak ez az ötlet tökéletes lehet, ha felszeretnék még azt is egy kicsit dobni. Fogjatok papírpoharakat, színes papírt - netről rengeteg félét lehet rendelni, olyasmiket is, amilyeneket a képen is láttok -, majd ragasszátok rá őket a poharakra. Ezek után a pohár aljára vágjatok egy kis ikszet, majd dugjátok bele a kis lyukba az égőt és készen is van.
forrás: Hey Gorgeous, The Blog
Lényegében ehhez nem tudok sok mindent hozzáfűzni, hiszen a kép magáért beszél.
forrás: Her Campus
Nagyon aranyos kis dekorációs ötlet a következő. Egy egyszerű átlátszó üveg köré ragasszunk vékonyabb vagy vastagabb ragasztószalagot, majd a köztes területeket fessük ki. Így kaphatjuk meg ezt kedves kis színes vázát, amiben remekül mutathatnak a tavaszi virágok.
forrás: Homey Oh my
Nem csak, hogy jól néz ki, de hasznos is és akár örök életű is lehet. Egy nagyobb méretű képkeretbe tegyünk színes lapokat, mint ahogy azt a képen is látjuk, ezek után pedig már csak annyi dolgunk van, hogy hónapról hónapra számozzunk és irkáljunk.
forrás: Cheltenham Road 
Egy gyönyörű ötlet, ami fantasztikusan egyszerű. Vegyünk egy képkeretet és rakjuk fel a falra. Vegyünk művirágokat, melyeknek vágjuk le a fejét, majd ragasszuk fel őket a keretbe a falra a monogramunkként. Egy másik ötlet, ha nem szeretnénk a virágokat a falra ragasztani: kartonból vágjuk ki a kívánt betűt, majd arra ragasszuk a virágokat. Tegyünk egy kis lyukat a kartonra, verjünk egy szöget a falba és akasszuk fel rá a kartonlapra ragasztott virágokat.
forrás: Decoist
Nekem ez az egyik személyes kedvencem. Csupán egy nagyobb méretű képkeretre van szükségünk, madzagra, kicsi ruhacsipeszekre és a kívánt képekre. A madzagokat ragasszuk fel a keret hátuljára, majd a csipesszel egyszerűen fogassuk rájuk a képeket.
forrás: My Little Artichoke
Ehhez túl sok mindent nem szeretnétek fűzni, beszédesebb a videó, amin mutatják a folyamatot. IDE kattintva meg is nézhetitek. 
A villanykapcsolókat is feldobhatjuk roppant egyszerűen. Magyarországon nem tudom, hogy lehet-e kapni az úgy nevezett washi tape-t, online viszont biztos meg lehet őket rendelni. Ha megvannak nincs más dolgunk, mint a számunkra tetszetős ragasztószalaggal kidekorálni a kapcsolót. Egyszerű, de nagyszerű.
forrás: Clever Thursday

Lényegében itt csak az alapötlet a fontos, hiszen bármilyen feliratot kitűzhettek és bármilyen színt használhattok. Annyi a lényege, hogy vegyetek egy képkeretre kifeszített vásznat, vagy csak egy sima keretet, amire ti teszitek az anyagot. Nyomtassátok ki a szöveget vagy mintát, amit szeretnétek, majd ragasszátok rá a vászonra és gombostűvel szúrjátok ki a minta mentén a szöveget. Ezek után a fonalat vagy cérnát kezdjétek el egyik tűről a másikra tekergetni és kitölteni a tereket, így megjelenítve a mintát.
forrás: Honey and Fitz 




Remélem tetszettek nektek ezek a kis ötletek, igyekeztem olyanokat összegyűjteni, amik nem olyan gyakran láthatóak. 
Nektek melyik volt a kedvencetek? 

Jennii.x


Facebook oldal: A drunk thought 
És mostantól megtaláltok Bloglovin-on is, IDE kattintva pedig követhettek. 



You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe