Summer TAG

17:29:00

Sziasztok! 

Tudom-tudom, nem rég volt egy TAG bejegyzés, de mivel itt van a nyár vagy legalábbis közeledik, ezért úgy gondoltam, hogy megosztok egy nyári TAG-et is. 
Rengeteg oldalt felkutattam valami értékelhető TAG után és találtam két oldalt két különböző taggel - persze néhány kérdésnél voltak átfedések -, de mindkettőben volt olyan kérdés, amik tetszettek, ezért úgy döntöttem, hogy a kettőt összeollózom. (A bejegyzés végén ott lesznek a linkek az eredetiről.) 
Ha van kedvetek akkor töltsétek ki ti is és küldjétek el kommentben! :) 


1. Mi a legjobb a nyárban? 
Ha elkezdeném sorolni szerintem sosem lenne vége a bejegyzésnek. De én személy szerint imádom, hogy meleg van, hogy sokáig van világos. Örülök, hogy nem kell végre húsz réteget magamra vennem. Plusz nekem a nyár azt is jelenti, hogy végre eltölthetek egy kis időt a ritkán látott családtagjaimmal és barátaimmal - talán ez a legjobb rész. :) 

2. Ha napozol akkor barnulsz vagy leégsz? 
Marhára szerencsés vagyok, mert barnulok és sosem égek - max egy nagyon picit a vállam és az arcom. De barnulni is úgy szoktam, hogy kifekszem a napra és körülbelül húsz perc után már megvan a bikini vonala - utálnak is érte rendesen a barátnőim. 

3. Kedvenc nyári ital/koktél? 
Nyáron is körülbelül ugyanazt iszom, mint máskor: vizet. Viszont ilyenkor imádom a jéghideg limonádét. Koktélozni pedig nem igazán szoktam. 

4. Kedvenc nyári ruhadarab? 
Mindenképp a crop topokat/haspólókat mondanám. Imádom őket. Csak laposra kéne dolgoznom a hasam, hogy idén hordhassam is őket. :D 

5. Kedvenc nyári tevékenység? 
Valamilyen oknál fogva imádok a késő délutáni órákban elmenni sétálni vagy kiülni valahová valakivel és iszogatni (nem feltétlen alkohol tartalmú italokat) és beszélgetni egészen éjjelig. Illetve imádok éjfélkor elmenni spontán fagyizni a mekibe (egészséges életmód, ez az!) 



6. A legviccesebb nyári sztorid? 
Hűha, elég sok van igazából, hiszen a nyarat általában a barátaimmal töltöm és ilyenkor jönnek a legjobb sztorik. De az egyik, amire szeretek visszaemlékezni különböző okokból kifolyólag: egyik este nagy társasággal ültünk egy park nyilvános részén este, szokásos beszélgetés és hülyéskedés ment, viszont még mindig eszméletlen meleg volt. Ezért úgy döntöttünk, hogy bemegyünk a park elkerített részére, ami már akkor zárva volt. Ez a bemenés viszont úgy történt, hogy mint valami őrült betörők másztunk át a kerítésen, majd célba vettük a szökőkutakat, hogy lehűtsük magunkat. Visszamászni már mondjuk kicsit nehezebb volt, hiszen csurom víz volt a sarum, ami csúszott, arról nem is beszélve, hogy hazafelé kicsit furán néztek ránk az emberek, amikor sétáltunk haza és a ruháinkból csepegett a víz. Ez így talán nem olyan vicces, de átélni az volt. :) 

7. Napszemüveg vagy kalap? 
Napszemüveg, de idén nyáron tervezek beszerezni már egy kalapot is. :) 

8. Bikini, tankini vagy egyrészes? 
Bikini - amiből idén megint újat kell vennem, amitől már most égnek áll a hajam, ugyanis utálok bikinit vásárolni. 

9. Kedvenc nyári beauty termék? 
Nem tudom mennyire számít ez nyárinak vagy beauty terméknek, de imádom ilyenkor a testpermeteket - már sorakozik a polcomon a zöld almás és mangós is, a két kedvencem. 

10. Kedvenc ajakra való termék nyárra? 
Ez nálam nem évszak függő. Ha tél van, ha nyár imádom a Miss Sporty 058 Malaga árnyalatú vörös rúzsomat. 

Jenni.

*forrás 1
*forrás 2

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe