#2. I dare you! - A tökéletes átlagos nap

11:16:00

Sziasztok! 

Ismét eltelt két hét, ami arra (is) szolgált, hogy teljesítsük a legújabb I dare you! kihívást, aminek feladatát Nati adta ki nekünk. 
A bejegyzés kezdete előtt viszont következzen egy gyors talpaló, hogy mi is az az I dare you! 


Az I dare you! egy kihívássorozat, melynek keretein belül feladatokat adunk ki, melynek teljesítésére két hét áll rendelkezésre. Minden második hét pénteki napján posztolunk, ezzel felfedve, kinek hogyan sikerült elvégezni az adott feladatot. 

Hál' Istennek a lányok kibővítették az időintervallumot így szombat este hat óráig lehet posztolni. Ez igazából egy hatalmas könnyítés, amit én rögtön igénybe is veszek. A kihívást rendesen nem igazán sikerült teljesítenem, mivel jelenleg is a nap közepén írom a bejegyzést úgy, hogy még semmi nem történt meg azokból a dolgokból, amik fognak a mai nap folyamán, de másképp sajnos nem tudom megoldani a dolgot, mert hat óra tájban valószínűleg megint nem leszek itthon. Érdekes lesz így a dolog, de megpróbálkozom vele. 


Tehát, mint már azt említettem, a mostani feladatot Natitól kaptuk. 
Mutasd be a tökéletes átlagos napodat! (napi rutin)

Az igazság az, hogy nincs megszokott napi rutinom a reggelen kívül, amikor is szépen kiülök a kávémmal és a hozzátársuló nem éppen egészséges füstös szokásommal a folyosóra és eltöltök ott kint legalább tíz vagy tizenöt percet fejben összeszedve a napi gondolataimat és feladataimat. Ezután pedig jön a Bullet Journal-om, amibe ezt fel is vezetem, hogy átláthatóbb legyen, mit is kell tennem. 


A mai (2016. szeptember 3. szombat) napos tervek között szerepelt a rendrakás/takarítás is, ami már esedékes volt és hamar el is kellett végeznem, hogy időben el tudjak itthonról indulni. Ezért sikerült neki állnom tíz óra tájékában porszívózni és rendet rakni a "szobámban". (Szomszédok biztos szerettek.)

A pingvin ám ott a leglényegesebb. :D 

És körülbelül innentől kezdve pedig tervezetek vannak a mai napra. 
Hamarosan elkezdek készülni és kezdetét veszi egy bevásárló körút, ugyanis a barátom tegnap költözött vissza a koliba és el kell mennem vele vásárolni különböző dolgokat. Már most elég nagy kíváncsisággal indulok ennek neki, mert vele vásárolni.... enyhén szóval vicces. Meglátjuk, hogyan fog alakulni. 
Aztán pedig valamikor a késő délutáni vagy kora esti órákban találkozom a legjobb barátnőmmel, hogy megigyunk valamit és kivesézzük a nyaralását illetve az én elmúlt, zűrös hetemet. 

Rövid bejegyzés, de összességében véve mégis átlagosan tökéletes, hiszen a barátommal és a legjobb barátnőmmel is töltök időt, illetve sikerült magam körül is egy kis rendet teremteni. 

Hogy a többiek hogyan oldották meg a feladatot, az alábbi linkekre kattintva kideríthetitek: 



You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe